Amerikaanse Lodge voor 40 PAX

/Amerikaanse Lodge voor 40 PAX

Amerikaanse Lodge voor 40 PAX

Het is Sinterklaasweekend, het wordt straks al snel donker en aan het begin van kampeerterrein ’t Vlintenholt staat een houten Amerikaanse Lodge op ons (40 man/vrouw sterk) te wachten… Het is er in ieder geval lekker warm en mensen lopen op sokken rond in december. Wat blijkt? Er zit een heerlijke vloerverwarming in!

De Lodge

De lodge is ruim, gezellig ingericht en luxe. Zo is er een grote televisiekamer met een keuken, een ruime eethoek en openslaande deuren naar een fijn overdekt terras. In de tv-kast staan rijen met kinderfilms: die hoef je dus niet mee te nemen. Echt zo’n kamer waar je je even terugtrekt van het groepsgebeuren of ’s ochtends met de kleintjes de dag even opstart.

De grote zaal met bar heeft lekker veel tafels en zitjes en mogelijkheden om hem helemaal naar jouw smaak in te delen (afhankelijk van je groeps-samenstelling of activiteit). Of je nu samen eet, een spelletje doet, een boek wil lezen in een hoekje: het kan hier allemaal. Hier is ook nog een speciale kinderspeelgoedkast, goed voor uren lang speelplezier…. En wat heel belangrijk is voor een huis van formaat is de akoestiek, die is namelijk heel goed!

Eigenlijk zijn het 3 aparte huizen onder 1 dak. In totaal zijn er 8 slaapkamers (met lekkere bedden), 4 luxe badkamers met toilet, 3 aparte wc’s, een tv-kamer, grote zaal met bar, 2 extra woonkamers en 3 keukens (1 hiervan is de grote keuken om voor een groep te kunnen koken, zo’n snelle vaatwasser zou hier een aanwinst zijn:), voor de rest is het zeer compleet).

Zo’n Lodge van hout maakt het door het materiaal gebruik natuurlijk al heel bijzonder, maar de omgeving waar dit huis staat maakt deze plek nog bijzonderder… in het bos!

Bos

Je loopt hier zo de natuur in, het bos in of je gaat even de speeltuin van het kampeerterrein ontdekken. Een potje pingpongen of verstoppertje spelen? Leef je uit! Of een toneelvoorstelling op het gras? Publiek genoeg! Vuur maken mag ook (in overleg). Wil je je los maken van de groep of juist een activiteit met zijn allen doen, dan is deze Amerikaanse Lodge het start punt van een tal van doe dingen. Denk: klimbossen, paintball, larpshooting (boogschieten), kickbiken (steppen), vlotten bouwen, nachtwandeling maken, mountainbiken, geocachen….

Iets minder intensief: Dierentuin Emmen, breng eens een bezoek aan het dorpje Borger, Exloo of Eext en ontdek de Drentse gastvrijheid. Of het Veenmuseum in Barger-Compascuum en het kabouterland voor de kleine Mensch…

Hoe zou het hier zijn in het voorjaar of in de zomer? Vast geweldig, want dat was het nu al!

Een vraag over dit adresje?2018-03-26T17:04:38+00:00 21 maart 2018|