Can LIuis staat voor rust & ruimte, culinaire uitspattingen, alles zo ecologisch mogelijk, onthaasten en het andere Spanje ontdekken (dat is precies waar we voor komen).

Logeren

Het vrijstaande vakantiehuis (4-5 persoons), de 2 huizen (4-5 persoons) in de oude masia en 1 pipowagen (2 persoons, eventueel een 2de woonwagen als extra slaapkamer voor de kids bij te huren) bevinden zich op twee kilometer van het middeleeuwse dorpje Cistella, aan de voet van de Pyreneeën en met uitzicht op de Middellandse Zee. Een heerlijk zwembad van 3 x 9 meter (met een ondiep gedeelte voor de kleintjes) en een lounge bank met zonnescherm en diverse terrassen met zithoekjes staan ter beschikking voor alle gasten. Net als het paviljoen, met de naam “El Paller”, de gemeenschappelijke ruimte met tafels, een bar, luie bank, open haard c.q. barbecue, t.v. en muziek-installatie, waar de maaltijden geserveerd worden.

Groepen

Handig bij groepsactiviteiten, zoals: yoga, dans, reünies, verjaardagen, bruiloften, feesten, vergaderen, wijnproeverij….(informeer voor de mogelijkheden buiten het hoogseizoen! Met je yogaclub, motorvrienden of familie: halfpension, volpension, excursies).

Keuken

Tijdens het hoogseizoen wordt er (bij voldoende inschrijvingen) gekookt voor je op woensdag en op zaterdag. Lekker uitgebreid en zo veel mogelijk met eerlijke en gezonde seizoensproducten. Tevens kun je bij Can Lluis eigengemaakte producten en streekproducten kopen zoals: olijfolie, abrikozenjam, olijven, chutney, brood, lavendel, lavendelolie, streekwijnen en cava´s.

Kids

Buiten op het terrein is een schommel, een wip, tafeltennistafel en voetbalspel. In de omgeving kun je fijn paardrijden, wandeltochten maken, een ballonvaart maken, parachutespringen en naar zee (en nog veel meer)…. De eigenaren Carien en Rinus vertellen je er graag alles over. Wij hebben er ontzettend zin in, en wanneer ga jij?

*Alvast een tip van Can LIuis: in Spanje kun je ’s middags heel goed eten tegen een gereduceerde prijs, voornamelijk doordeweeks (alleen tussen 13.00 en 15.30). Je kan dan meestal uit 3 gerechten kiezen (voor, hoofd en toetje, water en wijn inclusief)!!!! Ongelooflijk dat dat kan! Een aanrader in het het dorp Cistella is het restaurant Can Varoca, €13,50 voor een 3-gangenmenu inclusief wijn.

Meer ontdekken? Lees ook onze blog 5 x Costa Brava ontdekken

Een vraag over dit adresje? Dit adresje reseveren?