Familiehuis Erve Ensink

/Familiehuis Erve Ensink

Familiehuis Erve Ensink

Zin in een heerlijke vakantie of een paar dagen er tussen uit om te ontspannen en te genieten met jouw partner of het hele gezin? Erve Ensink garandeert een luxe en comfortabel verblijf in deze heerlijke, ruime vakantiewoning. Het familie-erfgoed van het gezin van der Laan-Ensink bevindt zich in een bijzonder landschap tussen prachtige Saksische boerderijen in Drenthe. Hier op deze plek geniet je van rust, ruimte, stilte, donkere nachten en elkaar. Buiten scharrelen de kippen, poezen en varkens rond en kun je tijdens het wandelen reeën spotten.

Familie erfgoed

Dat je op je eigen geboortegrond en familieplek gasten mag ontvangen en hen kunt meenemen in de historie en de mooie kenmerken van dit gebied is wel heel bijzonder. Pieter Jan, Jenneke en hun kinderen Larse en Bernd (het gezin van der Laan-Ensink) heten je dan ook van harte welkom op het erf en in de vakantiewoning.

Het huis

De sfeervolle en hoogwaardig afgewerkte 6-persoons erfgoedlogies is een vrijstaand, karakteristiek bijgebouw op het familie-erfgoed met een ruime oppervlakte van ca. 110m2 en een grote afgesloten privé-tuin. De vakantiewoning beschikt over een woonkamer, eetkamer met compleet ingerichte keuken (Jura Ena5 koffie-apparaat met bonen) met twee ruime slaapkamers op de eerste verdieping. Het is zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen, twee stellen met kleine kinderen of als multigeneratie vakantiehuis (samen met opa & oma).

TO DO

Het erfgoed is gelegen in het Internationaal Natuurpark Bourtanger Moor / Bargerveen. Net over de grens met Duitsland liggen Grafschaft Bentheim en de stad Lingen. Het vakantiehuis ligt aan een klinkerweggetje in een historische omgeving met oude Saksische boerderijen. Wildlands Adventure Zoo, Plopa Indoor Coevorden maar ook het Veenpark en het Smalspoormuseum zijn op steenworp afstand. Even een dagje lekker ontspannen tussen de hoge bomen aan het water? Lekker even banjeren langs de waterkant of met je voeten in het zand? Dat kan bij natuurbad de Zandpol op 10 minuten fietsen van Erve Ensink! 

Kom lekker luieren in de hangmat, spelen in de tuin op de trampoline, glijbaan of zandbak, een rondje fietsen op het erf, appels plukken van de bomen, lekker (uit)slapen op de COCO-MAT bedden en genieten van de poezen, kippen, eenden en varkens (aaibaar)

PS: vergeet je eigen hond niet mee te nemen 🙂

Zomeractie! 

Een vraag over dit adresje? Dit adresje reseveren?2018-12-12T11:57:31+02:00 26 juni 2018|