Eco guesthouse: L’Essenza Sensory Oasis

/Eco guesthouse: L’Essenza Sensory Oasis

Eco guesthouse: L’Essenza Sensory Oasis

Samen met haar moeder Marina, die een kruiden specialist is, creëerde Valeria wel een heel bijzondere luxe, kleinschalige én ecologische guesthouse in Sardinië. Echt bucketlist materiaal! Je kunt hier namelijk logeren in één van de vier traditionele gebouwde ‘pinnettos’. Dit zijn van oudsher ronde, stenen herdershutten, met een puntdak gemaakt van takken. 6 jaar geleden hebben zij deze plek, midden in de natuur, met oog voor detail gebouwd en vormgegeven.

Logeren in een authentieke hut

Elke pinnettu heeft een eigen geur-en kleurthema die verwijst naar een plant die te vinden is op Sardinië. De kleuren, geuren, de inrichting en het bedlinnen zijn helemaal afgestemd op het thema. Elke hut heeft een eigen entree, een privé-badkamer, airco, Wi-Fi en een heerlijk bed voor 2 of 3 personen… of 2 tot 3 losse bedden. Een kinderbedje is ook mogelijk.

Zo kun je authentiek logeren in:

Myrtle Hut Suite (wit)

Juniper Hut Suite (groen)

Lavender Hut Suite (violet)

Helicrysum Hut Suite (geel)

In de sfeervolle gemeenschappelijke lounge kun je heerlijk bij de open haard zitten en gebruik maken van het ontbijtbuffet.

Wellness

L’Essenza Sensory Oasis wordt omgeven door het platteland van Sardinië en ligt op 3 km van het centrum van Torpè. Het biedt wellnessbehandelingen, zoals aromatherapie, kleurentherapie en kruidengeneeskunde. Je kunt ook een massage boeken of een wandeltocht maken die georganiseerd wordt door L’Essenza Sensory Oasis. Ook kun je een rondleiding doen in het Posada-kasteel, kajakken en vogelspotten in het Tepilora River Park of een ééndaagse kustcruise in de Golf van Orosei en zijn grotten maken.

Just around the corner

De beste archeologische vindplaatsen liggen om de hoek, het meer en de rivier op 5 minuten rijden en het mooiste verborgen stranden liggen binnen handbereik. De luchthaven ligt op 30 minuten rijden.

Wanneer en met wie reis jij af naar deze hidden gem?

Een vraag over dit adresje? Dit adresje reseveren?2018-10-05T10:20:09+02:00 5 oktober 2018|