Natuur

Midden in de natuur kun je logeren in een authentieke pipowagen (2 personen)! De pipowagen is nog helemaal authentiek maar toch van alle moderne gemakken voorzien: lekker hoog plafond, een superleuk bordes, veel ramen, een heerlijke stortdouche, apart wasruimte/toilet, slaapkamer met 2- persoonsbed en de living met een gezellig keukenunit (waar werkelijk alles aanwezig is!). Er is een knus tafeltje met 2 designstoeltjes en een vrolijke bank om te chillen (je kunt er zelfs een kacheltje voor extra warmte bij plaatsen).

Buiten

Op het bordes kun je heerlijk zitten en genieten van het uitzicht! De tuin rondom de pipowagen heeft een vuurplek + BBQ voor het nodige ‘chilling and grilling’ (het elektrische fornuis kun je ook mee naar buiten nemen om te koken), een picknicktafel en nog wat zitjes in de tuin. Het is maar net waar je zin in hebt! In de zon, of juist in de schaduw of bij het vuur… it’s all yours!

Compleet

Wat ook zo fijn aan dit adresje is dat aan alles gedacht is: kaarsjes om te gebruiken, opgemaakte bedden, handdoeken/keukenlinnen, koffie/thee/zout/peper etc., wc papier, WiFi, goede infomap (altijd fijn) en zelfs verse bloemen… het zijn al die kleine details die dit adres zo bijzonder maakt. Je voelt je gelijk helemaal thuis! Het bed slaapt heerlijk en ’s ochtends douchen met een stortdouche is ook echt een aanrader!

To do

Dit ontstress adres ligt tegen Oisterwijk aan met zijn vele terrasjes en restaurants. De lokale boeren kunnen je ook voorzien van allerlei verse fruit, kaas, yoghurt, vlees en andere dingen. Leuk om met de fiets te ontdekken (Oisterwijk is met de trein te bereiken en fietsverhuur is ook mogelijk)! De Efteling en de Beekse Bergen zijn (als er geen file is) in 20 minuten te bereiken, en het recreatiegebied ‘de IJzeren Man’ ligt op 10 minuten afstand… In de directe omgeving zijn de natuurgebieden De Kampina, Loonse en Drunense duinen te vinden.

Tilburg, ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven liggen ook om de hoek en zorgen voor de nodige city vibes! Vergeet niet een Bossche bol te eten in Den Bosch bij firma de Groot, de Dutch Design Week of Glow in Eindhoven te bezoeken of een boottochtje te maken op de Binnendieze van ‘s-Hertogenbosch.

Meer lezen en zien? Lees hier mijn blog over mijn bezoek!

Een vraag over dit adresje? Dit adresje reseveren?