Back to the 90’s

Moeten we het nu glamping noemen of kamperen op wielen? Deze zomer zijn wij proefkonijnen om een old fashion caravan(van het merk Adria) uit de jaren '90 te testen. Dit tiny huisje op wielen is namelijk binnenkort de nieuwste feature op de superleuke camping Le Grand Bois (Drôme, Frankrijk).

Naast de 10 safaritenten, 2 tunneltenten, rustieke camping en appartementen krijgt de caravan een eigen plek op het terrein. Met een gezellig buitenzitje, een hangmat tussen de bomen en de mogelijkheid voor het bijplaatsen van een tentje. Wij logeren er namelijk met zijn vieren in. De "back to the future" caravan is niet groot en met 3 personen echt wel vol. Straks wordt het nog strootjes trekken wie in de tent mag bivakkeren 🙂

Le Grand Bois ligt precies in het gebied waar wij op zoek naar waren. Ruige bergen & liefelijke valleien. De activiteiten klimmen, abseilen, boulderen, kanoën en andere stoere sporten kunnen nu gepland worden. Maar een dagje lummelen op de camping of langs de rivier in de buurt is ook helemaal geen straf. De camping is gelukkig kleinschalig (van het uitstervende soort) en heeft een zwembad, lounge bar en restaurant. Voor de "vandaag heb ik geen zin om te koken" toerist: je kunt aanschuiven voor een daghap in het restaurant.

Om cultuur te snuiven, architectuur te bestuderen, marktjes af te struinen en terug in de tijd te duiken hebben de eigenaren van Le Grand Bois, Jolande en Eelco een gemakkelijk lijstje samengesteld:

En voor het activiteitenpakket kan je je hart ophalen bij 1 van de onderstaande adressen:

Eva Location: In Saillans kun je kanoën, raften, klimmen,
Acroparc: In Die is zowel een klimbos, als vele buitensportmogelijkheden.
Acro pôle Aventure :In Comps (5 minuten rijden) is een klimbos & vele buitensportmogelijkheden.

Back to the 90's... en daar voorbij! Lees hier alles over hoe het er echt was....

12523138_1179377498740320_9112923050860675852_n

Safari07-1024x683   Camping, safaritenten, 1 caravan

  Kids   

  Genoeg te doen

   Meet & Eat

  1 zwembad