De Lievelinge

Hipper de pip en verscholen in de Betuwe, vlakbij de rivier de Linge ligt deze vrijplaats 'De Lievelinge'. Een bonte mix van klassiek kamperen, bijzondere en luxe verhuur-units, seizoensplaatsen en een gezellig groepskampeerveld. Je mag hier een kampvuur maken, er is een privémeer met strandje (veilig afgezet voor de kleinere mens), een kinderboerderij, een heerlijk restaurant met eigen moestuin, crea- kinderdingen en de viervoeter mag ook nog eens mee. Auto's mogen niet op het terrein komen, maar wel de skelters, die klaarstaan om op rond te crossen.

Dit paradijsje is geschapen door een groep Utrechtse creatieve ondernemers met een droom: een eigenzinnige vrijplaats en een supergezellige familiecamping in één, waar je zowel met als zonder kinderen een wonderbaarlijke tijd hebt. Bovendien één van de weinige campings in ons land waar je nog een vuurtje mag stoken bij je tent. Jeu de boules, voetbal, volleybal of wat je nog meer zou willen met een bal – het kan allemaal op De Lievelinge. Nu maar hopen dat het snel echt lekker weer wordt!

PS: Op koningsdag was deze locatie te zien tijdens de uitzending van " De Beste Singer & songwriter van Nederland " van de VARA http://www.npo.nl/de-beste-singer-songwriter-van-nederland/27-04-2015/VARA_101373813 Pipowagens, huurlingen, camping

Restaurant

Wandelen, fietsen, zwemmen

 Kinderen hebben de ruimte, zwemmeer