Generator Hostel Venetië, voor een leuk vrienden weekend!

Love it! Venetië, maar dit is ook nog betaalbaar! Dus als we nog eens gaan, dan boeken we een kamer met een privébadkamer in dit Generator Hostel.

Dit Hostel is een prachtig verbouwd graanpakhuis langs het water op Giudecca. Hier ademt alles Venetiaanse charme uit, maar wel met een moderne twist: originele vloeren met Fantini-mozaïek, elegante gordijnen van Rubelli-stoffen, een prachtige kroonluchter van Muranoglas met clowntjes en een huiselijke stenen haard die doet denken aan de ambachtskunst van Palladio, de beroemde 16e-eeuwse steenhouwer.

Ze hebben een ruime keuze aan eigentijdse privékamers, tweepersoonskamers en slaapzalen met fris wit beddengoed en afsluitbare bergruimte. Tweepersoonskamers hebben extra handdoeken. Alle kamers hebben een eigen badkamer. En overal is WiFi 🙂

Natuurlijk kun je er ontbijten, kluisjes huren en gezellig aan de bar zitten. Check op de kalender van hun website wat de activiteiten en evenementen zijn. Het is op het eiland Giudecca gelegen, dus een vapporettopass is het goedkoopst (30,- voor 48 uur). 24 uur per dag gaat deze vapporetto(=busboot) en de halte is maar enkele stappen lopen vanaf de Hostel.

venice-bar-generator-hostel

chill-out-area-generator-venice

hostel-venice-generator

generator-hostel-venice

rise-n-shine-in-venice

bedroom-resized

generator-venice-hallway2

VCE_Rooms_four-dorm_LR_Nikolas-Koenig_resized