Ik zoek > jij boekt!

RELAXED JE VAKANTIE REGELEN?

Geef al je wensen door

Voor €75,- ontvang je 2 beschikbare vakantieadressen

Maak je keuze & boek het vakantieadres direct!

Geweldig om net dat éne vakantieadresje vinden

Ik ben er gek op om op reis te gaan en vakantie te vieren met mijn gezin, lieve familie en leuke vrienden. Uren kan ik speuren op het internet om nét dat ene vakantieadres te vinden. We komen bijna nooit teleurgesteld terug, eerder andersom: in het echt zijn de vakantieadressen nog mooier!

Waar let Ilse dan op bij het zoeken?

Natuurlijk de beschikbaarheid, de look & feel, de faciliteiten, de kosten, we lezen de reviews, nemen contact op met de eigenaars...

En als het even kan, ben ik er zelf al geweest!

Maak gebruik van mijn tips & advies!

Geef al je vakantiewensen door en ontvang per mail 2 beschikbare adressen! Maak je keuze en boek zelf...

De kosten voor deze service zijn €75,-

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bel: 06 14482052 / WhatsApp

Of stuur een bericht via Mail , Facebook of Instagram

START HIER MET DE ZOEKOPDRACHT
*Algemene voorwaarden

Ilse van Vakantiehuisinspiratie gaat als een ware Sherlock Holmes op zoek naar je ideale vakantiestek waarbij ze goed luistert/leest naar wat haar klanten zoeken! Wij als eigenaar van een vakantiestek in Frankrijk zijn meer dan eens onderdeel geweest van een voorstel van haar aan potentiële gasten en dat tot tevredenheid van beide kanten. Wij verwelkomen leuke gasten (want Ilse weet waar ze naar op zoek zijn en of ons vakantiedomein bij die wensen past) en de gasten een 100% topplek waar ze een heerlijke vakantie beleven. Iedereen blij! Als wij aanvragen krijgen die we zelf niet kunnen plaatsen, verwijs ik ze ook graag door naar Vakantiehuisinspiratie omdat ik weet dat ze een mooi alternatief aangeboden krijgen en zij blij zijn dat ze verder geholpen worden in hun zoektocht zonder uren, avonden het internet af te struinen op zoek naar dat ene unieke adresje! 

Karen

Ik dacht ‘ hoe moeilijk kan het zijn’ … het aller- allerleukste huisje boeken. Het is mij na al die jaren nog steeds niet gelukt om een adresje te vinden waar ik de vakantie kan vieren die ik verdien. Wel eens heel dicht bij succes geweest maar dan liep het feest weer stuk op beschikbaarheid, enorme rompslomp om te kunnen boeken of dat de plaatjes toch enorm veel mooier waren dan de realiteit. Ik vertrouw 100% op vakantiehuisinspiratie…. want de naam zegt het al … ze inspireren… ik vier vakantie op die éne geweldige plek, met dat heerlijke bakkertje op loopafstand en een boeren marktje op woensdag. Ik kan zwemmen in de zee of in het zwembad en ik voel me bevoorrecht en dankbaar om op deze plek te mogen verblijven. 

Mirjam

Jaloers op de leuke vakantieadresjes die Ilse op haar site steeds toont, besloten wij: dat willen wij ook! We wilden graag naar Ibiza, maar daar een rustig plekje vinden met goede voorzieningen is voor ons lastig. Ilse heeft maar liefst vier betaalbare keuzes voor ons gevonden, en heeft ons kneusjes ook begeleid bij het boeken bij de aanbieder. We hebben een fijne, zorgeloze vakantie gehad en gaan zeker vaker van haar service gebruik maken. Ilse, ben je al met een schuin oog naar Kerstvakantie opties aan het kijken?

Judith

Er stond een midweek Barcelona op het programma. Deze keer eens niet in een hotel met vaste tijden voor ontbijt en diner maar een appartement met alle vrijheid. Waar te beginnen? In de jungle die internet heet kwam ik niet veel verder. Bezet, te ver van het centrum, te duur of überhaupt geen reactie. Vakantiehuis inspiratie was het antwoord. Binnen een paar dagen drie geweldige appartementen in de buurt van het Centrum voor een meer dan redelijke prijs in mijn mailbox. De keuze is gevallen op een ruim appartement dicht bij het centrum in een gezellige buurt. Mooi, schoon en goed bereikbaar met de metro. We werden zelfs door de verhuurder van het vliegveld opgehaald. Wat een service. Dankzij Vakantiehuis inspiratie een geweldig verblijf in Barcelona gehad. Top geregeld !!! Volgend jaar weer een andere stad…

Bianca

Echt een paar weken voor onze vakantie gepland stond, viel er één van de geboekte bestemmingen af en moesten we halsoverkop op zoek naar een andere, liefst leuke plek in de drie piekweken van de zomervakantie. Dat viel niet mee. Alle leuke plekken waren uiteraard al weg. Toen heb ik de zoekservice van vakantiehuisinspiratie ingeschakeld en na een week van veel suggesties die toch weer af vielen of bezet bleken, rolde daar vlak voor vertrek een ontzettende leuke, idyllische plekje uit, waar we een heerlijke week vakantie hebben gehouden. Top gezocht en top gevonden dus!

Mieke