Keigaaf overnachten in Eindhoven

Wat is fijner dan je eigen huis midden in de stad? Bij B&B De Eindhovenaar waan je je even als een echte local, want de B&B ligt midden in de stad! Midden tussen de Eindhovenaren, de leukste restaurantjes en winkels om de hoek, luister naar de beste concerten, ga naar de film, bezoek de Dutch Design Week, kortom ontdek Eindhoven! Je vindt alle hotspots en interessante events gemarkeerd op een uitvergrote plattegrond van Eindhoven, die in de hal aan de muur hangt.

De 5 appartementen (Frits, Theo, Piet, Rudi en Coen) hebben allemaal een eigen opgang, keuken, badkamer, woon -en eetkamer, slaapkamer en privé-terras. Ze zijn ingericht in een mix van stijlen, met elk een eigen sfeer. Alle unieke accessoires en meubels zijn tevens te koop, check de 'Must Haves' op de site!

Je kunt dus lekker thuis ontbijten, maar je kunt ook terecht bij Meneer de Boer tegenover de B&B. WiFi is aanwezig en ook Lenny de leenfiets van de B&B staat tot je beschikking.

Alle kinderen zijn welkom. Kinderen tot en met 3 jaar verblijven er zelfs gratis. Een babybedje kan worden verzorgd voor € 10,- (of je neemt hem zelf mee). Ook oudere kinderen kunnen tegen meerprijs komen logeren.

De Eindhovenaar bevindt zich op 15 minuten lopen van het Philips Stadion. De High Tech Campus Eindhoven ligt op 5 km afstand, Strijp-S op 3 km en de luchthaven Eindhoven Airport bevindt zich op 10 km. Er is geen receptie; je sleutel haal je op bij Eetcafe De Karseboom en je levert je huissleutel in op de dag van vertrek bij de dropbox in de hal van de B&B.. een kind kan de was doen 🙂

Ze zijn ook nog eens heel flex met annuleringen! Bij een annulering tot 1 dag vóór de aankomstdatum brengen ze geen kosten in rekening.

Bovendien is elke herfstvakantie de Dutch Design Week in Eindhoven… need we say more?
Meerdere appartementen

 Restaurants om de hoek

 2-4 personen

 Midden in de stad