Kingsize familiehuis Manufacture De Malmedy

Als zoekopdracht kregen wij het verzoek om een tof (kingsize) familiehuis met binnenzwembad te vinden in België of Duitsland. De groep bestaat wel uit 20 kinderen + 15 ouders. Het eisenpakket: bengelproef, afsluitbaar zwemgebeuren, het moet er ook mooi uitzien (vinden wij ook heel belangrijk), lekker veel buitenruimte om te ravotten, genoeg slaapkamers en badkamers voor 32-36 personen. En eigenlijk het belangrijkste: nog te huur en betaalbaar. Oh ja, er was nog 1 harde eis: met Pinksteren...

Jeetje, de spoeling op het gebied van grote huizen met binnenzwembad is dun. Pinksteren is echt zo'n weekend dat 1 jaar van tevoren geboekt moet worden, dus dat was even flink zoeken (er zijn dan nog wel huizen, maar die zijn niet echt om over naar huis te schrijven). En net wanneer je denkt: 'Waar zitten al die toffe betaalbare huizen?', komt er een nieuw exemplaar op je netvlies... La Manufacture De Malmedy!

Stijn Verdonckt (eigenaar DAFT Studios) en Tine Blondeel (ervaren account manager voor de events en communicatiecampagnes van DAFT) vormen samen een perfect gastkoppel. Hij brouwt in zijn vrije tijd zijn eigen biertjes en hij rookt ham (Eens proeven?). Zij heeft oog voor design en detail, wat te voelen is in de hele inrichting en filosofie van de lodge. Samen houden ze van muziek, van creativiteit, originaliteit, authenticiteit én van de Ardennen … Maar vooral een thuisgevoel creëren voor alle gasten van 'La Manufacture De Malmedy'!

'La Manufacture de Malmedy' is een prachtig design groepsverblijf voor 2 tot 40 personen in een verrassende Scandinavische stijl midden in de Ardense natuur.

Je vindt hier alles wat je hartje verlangt: een ruime woonkamer met zicht op de uitgestrekte bossen, een fijne open haard, een professioneel uitgeruste keuken om als groep gezellig samen te koken, een wellness ruimte met mogelijkheden daarna af te koelen onder het koude bronwater van het beekje dat langs de wellnessruimte stroomt, een binnenzwembad en super veel natuur om het huis.

Maar dat is nog niet alles. Ook zijn er 14 slaapkamers elk voorzien van een eigen ensuite badkamer met douche, toilet & lavabo. 5 x double rooms, 1 single room en 2 family rooms voor 5 personen. En... en een homecinema die voor alles en nog wat gebruikt kan worden. Ook nog een bar om lekker aan te hangen. Wat heeft het niet? Wifi? Check, is er ook...

Nu hebben ze ook nog nagedacht over hoe een vakantieleven nog aangenamer kan:

– Geen zin om zelf aan het vuur te staan? Check dan de cateringmogelijkheden bij 'La Manufacture De Malmedy' en zij koken met plezier voor jou!

– Gratis Wifi is beschikbaar in het hele gebouw. Als extra troef stellen ze ook info-Ipads ter beschikking, voor allerlei praktische en nuttige weetjes, over de lodge, de omgeving...

– Boodschappenservice: op verzoek doen ze je boodschappen en de kasten en koelkasten zijn gevuld wanneer je aankomt. Geen gezeul meer met zakken en auto’s volgeladen met boodschappen. Heerlijk toch?

Daarnaast is 'Manufacture De Malmedy' ook als hotelformule te huur, dus bedrijfsmatig ook zeer interessant. Denk: seminar, teambuilding, incentive of productlaunch.... met de daar bijbehorende service op maat. Groot Groepshuis (2-40 personen)

Semi-professionele keuken

14 slaapkamers met badkamer

 Midden in de natuur

Binnenzwembad/sauna