Get inspired!

Als je even niet oplet, sleur je zonder dat je het doorhebt de hele dag, een hele tros leuke vakantieadressen met je mee. Geregeld worden we op feestjes, gezellige etentjes, in de supermarkt om de hoek of op het schoolplein aangesproken: wij waren laatst toch op een leuke camping, ik heb toch zoiets leuks geboekt, zijn jullie wel eens...

Driftig krabbelen we dit dan op een papiertje, noteren we het in onze telefoon of iemand stuurt een link met het adresje per email! Superleuk! Vandaag hebben we 2 adresjes die het doorvertellen waard zijn: back to basics, even 'off the grid', weg van alles en opladen...

Komt ie: (als dit geen inspiratie is!)

BACK TO NATURE

Vijf dagen verblijven in de ruige Italiaanse Alpen? Gewoon weer contact maken met jezelf en af en toe ontdekken dat er ergens diep van binnen ook nog kwajongen (meisje) schuilt?

Bij Otro elements nemen ze je mee naar een plek waar je eet wat het land je biedt. Drinkt wat de rivier je geeft en waar de natuur vele malen groter, weidser en wijzer is dan jij en ik. Een verlaten vallei in de ruige Italiaanse Alpen aan de voet van het Monte Rosa massief. Een plek waar de tijd heeft stilgestaan. Ver van luxe en de bewoonde wereld. Dit vormt het decor voor onze vijfdaagse expeditie.

Wat begon in 2013 als 'back to basic & nature' expeditie voor 'men only', is nu uitgegroeit tot expedities voor men, women en jongeren. Zowel in de zomer als in de winter. Weer connectie maken met jezelf, de natuur en de omgeving, weg van alle afleidingen!

Hoe klinkt dit?

Ben jij tussen de 17 en 24 jaar? En wil jij graag met een groep jongeren de ruige Italiaanse Alpen in? Trek je stoute (berg)schoenen aan, ga de uitdaging aan en met Otro Elements mee op avontuur... Maak nieuwe vrienden. Lucht je hart. Leer jezelf (van een hele andere kant) kennen. Kom je diepste angsten en onzekerheden onder ogen en overwin ze.

  • 5 dagen - 5 elementen
  • 10-15 jongeren tussen de 17 en 24 jaar
  • digitale detox & tijd voor reflectie en connectie
  • houthakken & vuur maken
  • lokaal, eerlijk eten & slapen onder de blote sterrenhemelafzien & uitrusten
  • geen verwachtingen, geen verplichtingen
  • Laat je verrassen en je leiden door de 5 elementen: Water, Vuur, Aarde, Lucht en Ruimte.
    (Otro Elements Jongerenexpeditie van 14-17 juli 2017).

Jaloers?

Ze hebben ook verschillende expedities voor mannen, vrouwen, groepen... enfin: bekijk hun website and get inspired! Bekijk dit inspirerdende filmpje, kost je maar 4/ ½ minuten van je leven 🙂

Naar de website 

________________________________________________________________________________

OP EEN ONBEWOOND EILAND!

Dit is dus gewoon in Nederland! Kun je dat geloven?

Paradijselijk kamperen op een Nederlands onbewoond eiland? Dat kan dus....! Midden in het Veluwemeer, vlakbij Harderwijk, ligt het kleine eilandje 'De Kluut', natuurlijk alleen met de boot te bereiken 🙂 (maar wel weer 4 x per dag).

Op dit onbewoonde eiland van 4 hectare kun je kamperen midden in de natuur met prachtig uitzicht over het water. In het sfeervolle ruim opgezette tentenkamp kun je logeren in gezellig ingerichte, authentieke tenten van traditionele nomadenvolkeren, zoals de tipi (wigwam), de welbekende indianentent of de yurt (‘ger’ in het Mongools), de nomadentent uit Mongolië.

De tenten zijn van alle gemakken voorzien, dus geen gesjouw met kampeerspullen: lekker opgemaakte bedden, warme douches en wc's MET toiletpapier (en een gasstel, koelbox en alle benodigde kook- en eetgereien). In de tipi's mag je zelfs een vuurtje stoken!

Lekker buiten, het water op, houthakken voor het vuur, marshmallows of broodjes roosteren, fijn uren lezen in een hangmat, peddelen met de kano en nog veel meer! Tegen de avond, als het schemerig wordt, komen de meeste gasten naar de grootste tipi: de ontmoetingstent. Er staan muziekinstrumenten, er branden kaarsen, in een kastje liggen boeken, een schaakbord en ‘150 spelletjes' voor het hele gezin.

Hier geen karaoke, animatie en disco...

Wat wil je nog meer? Een hele mooie zomer!

Check ook even 'Het oplaadweekend' op 12 – 14 mei & de 'Kinderweek' 17 – 21 juli of het YOGI festival 30 juni-2 juli

Naar de website 

 

________________________________________________________________________________

Ben jij ook op zoek naar een bijzondere vakantie? Maar heb je geen zin of tijd om dit allemaal uit te zoeken? Plaats dan een zoekopdracht bij ons! Wij maken een weekendje weg, vakantie of Yoga week helemaal voor jou op maat! Naar de Zoekservice