Over & contact

Ilse Steenbrink

Ik ben er gek op om op reis te gaan en vakantie te vieren met mijn gezin, lieve familie en leuke vrienden. Uren kan ik speuren op het internet om nét dat ene vakantieadres te vinden. We komen bijna nooit teleurgesteld terug, eerder andersom: in het echt zijn de vakantieadressen nog mooier!

Zonde om al die mooie en fijne plekken niet te delen en daarom ben ik begonnen met deze blog, om te inspireren! 

Ik wens je veel (vakantie)inspiratie!

Vakantiehuisinspiratie

Vakantiehuisinspiratie verzamelt kleinschalige en authentieke vakantieadressen in Europa! Op mijn blog staan de nieuwste ontdekkingen, toekomstige reisplannen en vakantieadressen waar ik (als het even kan) persoonlijk geweest ben. Geen grote vakantieparken, hotels en campings, maar kleinschalig en met oog voor detail ingericht…

tips & advies

Wil jij op vakantie? Een weekendje weg of een citytrip maken? Maar kom je tijd te kort, wil je verrast worden of hebt een geen idee waarheen? Vakantie boeken zonder zelf te zoeken? Vraag Ilse voor tips & advies! Ik zoek > jij boekt!

MEER INFORMATIE...

Tip een vakantieadres!

Heb jij een heel leuk vakantieadres ontdekt wat niet mag ontbreken op Vakantiehuisinspiratie? Tips zijn welkom!

Of ben jij in bezit van een geweldige plek, laat van je horen! Misschien nemen we je wel op in de collectie...

Content creatie

In opdracht maken wij graag content: blogs, teksten, social media, fotografie, tekeningen en grafische uitingen (on-en offline). Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Sfeerbeelden

Ik fotografeer graag op reis, op vakantie en als ik op pad ben. Zie je een leuke foto die je wilt gebruiken? Stuur een mail!

STUUR ONS EEN BERICHT

CONTACT INFORMATIE

www.vakantiehuisinspiratie.nl

The Netherlands

+31 (0) 614482052

info@vakantiehuisinspiratie.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief