Over Vakantiehuisinspiratie

Vakantiehuisinspiratie verzamelt onafhankelijk kleinschalige en authentieke vakantieadressen in Europa! Op mijn blog staan de nieuwste ontdekkingen, toekomstige reisplannen en vakantieadressen waar ik persoonlijk geweest ben. Geen grote vakantieparken, hotels en campings, maar kleinschaligheid en met oog voor detail ingericht…

Ik ben er gek op om op reis te gaan met mijn eigen gezin, lieve familie en leuke vrienden. Uren kan ik speuren op het internet om nét dat ene vakantieadres te vinden. We komen bijna nooit teleurgesteld terug, eerder andersom: in het echt zijn de vakantieadressen nog mooier & leuker!

Zonde om al die mooie en fijne plekken niet te delen en daarom ben ik begonnen met deze blog, om te inspireren! Het schrijven over vakantieadresjes is zo ontzettend leuk! 

Wil jij op vakantie? Een weekendje weg of een citytrip maken? Maar kom je tijd te kort, wil je verrast worden of hebt een geen idee waarheen? Maak dan gebruik van onze zoekservice...

Ik wens je veel plezier en (vakantie)inspiratie met het lezen van mijn blog!

Volg jij vakantiehuisinspiratie al? 

 

Ilse Steenbrink

*Heb jij een tip voor een heel fijn vakantieadres dat absoluut niet mag ontbreken op de site van Vakantiehuisinspiratie? Stuur dan een mail naar info@vakantiehuisinspiratie.nl