Dit is al jaren mijn favoriete strand in Nederland, en daar is nu mijn favoriete strandtent bij gekomen! Parnassia aan Zee!

Parnassia aan Zee

Parnassia aan Zee is helemaal hip and happening… nieuwe eigenaars, nieuwe vibe, nieuw interieur (en exterieur), nieuwe kaart & een nieuw jong team! Leuk! En ze zijn nog druk bezig om het nóg mooier te maken, deze plek kan alleen maar nog leuker worden in de (nabije) toekomst…

Digital Nomads zijn welkom om te werken hier @thebeach, dog lovers kunnen hier met hun viervoeter(s) terecht, even bijtanken na een stevige wandeling… > check het nieuwe menu. Wij hebben even de supermega vegaplank geproefd… die is groot genoeg & lekker voor 2 personen onder het mom van foodsharing 🙂

Summertime

Als ik in de zomer naar dit strand ga, houden we links aan als we beneden zijn, we ploffen niet zoals de hele goegemeente bij de opgang neer. Daar links is nog plenty of space om een heerlijke stranddag te hebben, feels like a holiday! En nu kan je na een lange stranddag (of wandeling) dus heerlijk even nagenieten bij dit sfeervolle duinpaviljoen. Het terras is namelijk voorzien van verschillende leuke zitjes: picknickbanken, lounge sets, tafels met heerlijke stoeltjes en een gedeelte waar je zelfs met je voetjes in het zand kan… de stoere grijze containerbar zorgt dat het je aan niets ontbreekt.

Interieur

Binnen is het ruim, trendy en stoer ingericht. Groene metro tegeltjes op de bar, koperen bollampen aan het plafond, leuke plantformaties, haardvuurtje en overal verschillende stoeltjes & zitjes (lijkt mij heerlijk om al die stoeltjes te shoppen :))

Vergaderen?

Teamvergadering met uitzicht op de Kennemerduinen? Met je hardloopteam lunchen na een workout? Je verjaardag vieren met al je BFF’s? Bij Parnassia aan zee hebben ze 5 verschillende vergaderzalen (alle zalen hebben een waanzinnig uitzicht over de duinen of de zee), aparte meeting spots & apart terras voor groepen. Hoe handig is dat!

Praktisch

En omdat Parnassia aan Zee het hele jaar geopend is (van zonsopgang tot zonsondergang) kun je dus altijd een dagje vakantie vieren hier. Enne, als je nou denkt, waar laat ik mijn auto dan? Ze hebben een parkeerterrein met 800 plekken.

Psssst: zoek jij nog een zomerbaan aan het strand? Check hun website dan even!￰ Als je komt werken, maak je namelijk kans op een reis naar Ibiza….(create your own sunshine!)