Room with a view…. Rotterdam

Supertip van een vriendin: design-appartementen met geweldig uitzicht in Rotterdam, naast de Bijenkorf (do we need to say more?)

Er zijn verschillende appartementen en studios's te vinden in deze B-Tower, maar allemaal ingericht met dezelfde touch, minimalistisch design. Iedereen mag hierlogeren, de zakelijke reiziger, gezinnen, vrienden & vriendinnen of stelletjes. De B-Tower is gebouwd naast het warenhuis De Bijenkorf en staat dichtbij het Museumkwartier, de Beurs en het World Trade Center Rotterdam. Ook leuk is de Witte de Withstraat (shops, kunst , eettentjes, fashion & meer …)

Deze bijzondere logeerplek is door de architect Wiel Arets ontworpen. Van de glazen gevels met fraai uitzicht over de stad, de epoxy gietvloeren en afgewerkte wanden tot de compleet ingerichte keuken en design badkamer. Voor Arets bestaat er geen grens tussen het ontwerpen van een gebouw, een interieur, een bank of een kurkentrekker. Arets is ook de persoon achter een scala van gelimiteerde of massa-geproduceerde meubelen en gebruiksvoorwerpen van designmerken. Zo maakte hij spraakmakend werk voor Alessi, Quinze & Milan, Lensvelt en Gutzz Movezz.

Klinkt allemaal heel sjiek, maar dit logeeradres is prima te betalen (te huur vanaf 2 nachtjes! Echt een straf :)). Je moet eerder sparen voor alle leuke dingen die je kunt doen in Rotterdam..

De appartementen in 3D!!

wielaretsarchitects

Witte de Withstraat Appartementen

 Restaurant om de hoek

 City trip

 Design