Superleuk ontdek hotel | Lloyd Hotel & Culturele Ambassade

Soms worden we getipt door heel reislustige types, zo gebeurde ook bij deze bijzondere locatie...

Wanneer je veel in hotels logeert, is dit hotel namelijk echt een verademing! Zo anders dan anders, niet muf gestoffeerd, standaard ingericht, benauwde gangen en saaie decoratie. Dit is een superieur ontdek-hotel, waar je de rijke geschiedenis voelt en tegelijkertijd midden in het Amsterdamse leven staat. Het restaurant heeft goed eten en ook de bedden liggen fijn!

Er zijn 117 kamers die niet alleen in prijs, maar ook allemaal van inrichting & grootte verschillen. Het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade is namelijk het eerste 1 tot 5-sterren designhotel ter wereld. Ontworpen als huis voor alle verschillende reizigers en dito budget. De inrichting is ontworpen in samenwerking met MVRDV architecten, met design klassiekers van internationaal bekende Nederlandse designers als Richard Hutten, Claudy Jongstra, Joep van Lieshout en Christoph Seyferth. Hierdoor ontstaat een hele bijzondere sfeer in elke ruimte, waardoor iedereen zich thuis voelt.

Het hotel heeft een groot en rustig terras op het zuiden, een fijn groot restaurant, een bar, vier open platforms die gebruikt worden voor tentoonstellingen, gelegenheden en events, een bibliotheek, twee grote zalen en tien kleinere ruimtes voor bijeenkomsten/vergaderingen. Het is met de tram in 10 minuten te bereiken vanaf Amsterdam Centraal Station.

In het Lloyd Hotel in Amsterdam wemelt het van de kinderen. Niet zo gek natuurlijk als er in de bieb een stapel met stripboeken te vinden is! Fietsen huren en alle tickets voor de beroemde musea zijn bij de receptie te reserveren, wel zo handig...

36852627

35282910

35282920

35282919

36895415

22108581

eJwdyFsOwiAQBdAV8agltONmyC2MWFMcAiSmrt7H38m5j1GvxvRZo+AtT7y6jlK+8VPmgSZS-lWbVG7jDHtB5m6AKS7rbVEbeVIOcVPg1SoXk7MTz0xE5jjkTMFefMhtT8HrR80fWbYnbw== Hotel

 Restaurant

 City trip

 Design