Stel je gaat op vakantie naar de Dordogne of de Lot-et-Garonne; een weekendje weg met je lief of een stel vriendinnen/vrienden of gewoon lekker een week op vakantie met je gezin… wat is dan de ‘place to be’ om écht lekker te eten? Wijn te proeven? Of een heerlijke lunch te nuttigen? Waar moet je zijn? Genieten van die Franse keuken, toplocaties en dito gastheren/vrouwen?

In april bezochten de Flying Dutch Girlzzz de Dordogne en de Lot-et-Garonne om dat eens haarfijn te testen! Tijdens deze ‘Tasty Tour’ bezochten we de leukste, lekkerste en mooiste restaurantjes die we konden vinden (niet zonder te proeven natuurlijk)!

Onze hele Tasty Tour zien? Ga dan naar de website van de Flying Dutch Girlzzz!

Fotografie: Krista Brockbernd & Vakantiehuisinspiratie

Boek hier jouw Tasty Tour!

Wil jij op Tasty Tour voor 1 week, een midweek of een lang weekend? Boek hier jouw Tasty Tour! Of je nu met z’n 2tjes, een groep of het hele gezin op reis gaat! De Flying Dutch Girlzzz stippelen jouw Tasty Tour voor je uit 🙂

De kosten om dit helemaal op maat te organiseren zijn €49,- (wij reserveren de logeerplek, de restaurantjes & eetgelegenheden en zoeken de leukste ‘to do dingen’ voor je uit).

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Tasty Tour?

  • Dag 1: aankomst bij je logeeradresje  en ontvangst met een hapje en drankje + aansluitend een diner bij één van de door ons geselecteerde restaurants in de buurt.
  • Dag 2: verrassend ontbijt aan huis, bezoek (boeren)markt + lunch op een sfeervolle locatie, ’s avonds in stijl uit eten…
  • Dag 3: verrassend ontbijt aan huis, bezoek aan één van de charmantste bastide dorpjes in de Dordogne, aansluitend winetasting & food pairing als lunch, diner bij één van de door ons geselecteerde restaurants in de buurt.…
  • Dag 4: ontbijt op verrassingslocatie? Einde Tasty tour… 100% inspiratie!

*Kosten logeren, eten, drinken & vervoer zijn voor eigen rekening / *Wij organiseren alleen Tasty Tours in de maanden april, mei, juni, september en oktober. Voor 1 week een midweek of een lang weekend!

Boek hier jouw Tasty Tour!

Met zijn 2tjes
Met het gezin
Met een groep