Laarzen aan… en op naar Villa Louise

Nu het buiten kouder wordt hebben veel mensen de open haard weer aangestoken en als we dan door de straten fietsen roepen de kinderen dat het buiten zo lekker naar België ruikt. We krijgen door die geur gelijk zin om de Belgische Ardennen weer in te trekken, laarzen aan en … gaan.

Dit is toch ook raar. We zijn zo vaak in Durbuy geweest en we hebben Villa Louise nooit zien staan! Het is maar 300 meter lopen naar dit historisch oude stadje in de Belgische Ardennen en de villa is een van de weinige vakantiehuizen die zo dichtbij ligt. Met 9 personen is het prima vertoeven in dit ruime meer dan 100 jaar oude en sfeervolle vakantiehuis met tuin.

In het middeleeuwse centrum van Durbuy zijn veel leuke winkels, restaurants en cafés. Elke keer als we hier zijn wordt er wel een goed souvenir voor thuis gescoord: een Marokkaanse lamp, mooi zakmes, vilten rode hoed of een lading home made worsten van de kerstmarkt.

En mocht je nu geen zin hebben om te koken dan raden de eigenaars van Villa Louis de volgende restaurantjes aan om te gaan eten. Daarna wandel je gewoon weer terug naar de villa. Hoe handig is dat!

In de rivier die door het stadje heen loopt kun je zomers kanoën en kajakken en in de omgeving is veel te doen voor jong en oud. Na al die activiteiten kun je in het huis lekker de sauna induiken...

Staan jouw laarzen hier straks? Meer info over Durbuy > GOOGLE MAPS & www.durbuy.be

  Groot familiehuis

 9 slaapplaatsen

Wandelen, mountainbiken, watersport

 Durbuy