Bassivière Barn Chic

/Bassivière Barn Chic

Bassivière Barn Chic

Wauw, wat moeten we hier nu over schrijven? Bij Bassivière Barn Chic is alles zo mooi van kleur, materiaal en vorm. Alsof je een woonblad in loopt… je wil gewoon alles mee naar huis nemen (en laat dat nou toch kunnen!).

Design

Nu zijn de eigenaren Niels en Laura gek op interieur & design en ze hebben met veel stijl en oog voor detail een 17de eeuwse boerderij omgetoverd tot 5 oogverblindende tijdloze boutique appartementen. In totaal zijn er 5 appartementen (2-5 personen) die qua indeling allemaal verschillen. Oude details en elementen zijn gecombineerd met stoere, hippe, industriële en eigentijdse design. De slaapplekken voor de kids in de appartementen spreken tot de verbeelding! En dan heb je het uitzicht nog niet eens gezien 🙂

Restaurant

Als je geen zin hebt om te koken, kun je ’s avonds in de tuin of op het terras in het restaurant terecht. Laura kan echt heel lekker koken en voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner moet je dus ook bij haar zijn!

In de stoere hangar is de winkel te vinden van Bassivière Barn Chic, dus helemaal verliefd geworden op de mooie spullen die je om je heen ziet? Hier kun je ze gewoon kopen en toch mee naar huis nemen. Natuurlijk is er ook een fijn (verwarmd) zwembad en (verborgen) speeltuin gegarandeerd voor uren speelplezier.

Omgeving

Bassivière ligt in het zuidwesten van Frankrijk (regio Acquataine), en is maar een uurtje rijden van Bergerac. In de omgeving liggen de mooie plaatsen zoals Monflanquin, Monpazier en het prachtige Château de Biron. Bassivière ligt midden op het platteland, tussen de heuvels van de Lot-et-Garonne, ver weg van het massa-toerisme. Op een steenworp afstand ligt het middeleeuwse dorpje Villeréal met zijn gezellige streekmarkt. Mooie glooiende heuvels, velden vol zonnebloemen, uitgestrekte wijnvelden en bos bepalen hier het landschap. De Dordogne ligt om de hoek; een bezoek aan de grotten, kastelen, middeleeuwse dorpen & steden in deze streek zijn de moeite waard. De rivier de Lot en Dordogne lenen zich prima voor verschillende wateractiviteiten.

Een vraag over dit adresje? Dit adresje reseveren?2018-07-10T13:14:34+00:00 19 maart 2018|