Kijk, dit is nu een heel handige combinatie: een gîte (4 Pax) + studio (2 Pax) zodat je op vakantie kunt gaan met opa en oma, of met 3 stellen (zonder elkaar op de lip te zitten) of 2 gezinnen (met baby). Je kunt hier namelijk met 6 personen logeren! Het (verwarmde) zwembad, de gigantische tuin en het terras deel je en zo breng je hier een heerlijke vakantie door.

Frans!

Het typische Franse huis (wij vallen vooral voor het schattige geveltje) ‘Haut de Fort’ ligt op een groot, heuvelachtig landgoed van 3 ha. grond met daarop nog een landhuis. Het landhuis wordt bewoond door twee zeer sympathieke Nederlanders, maar je hebt bij de studio en de gîte alle privacy vanwege de ligging en een eigen entree. Je hebt ook vrij uitzicht over het enorm glooiende terrein met veel fruit- en notenbomen en kijkt uit op de bergen en een riviertje.

De gîte heeft een gezellige en complete woon-/eetkeuken, 2 slaapkamers en een badkamer. De studio, bestaande uit één grote leefruimte (African Look) met kitchenette, beschikt over een prachtige Starck badkamer. Het privé-zwembad ligt voor de studio en kan in mei, juni en september verwarmd worden (fijn!).

Wat ook heel prettig is, is dat je wanneer je het huis alleen huurt, de studio niet verhuurd wordt 🙂

Dus zoek een boom op om lekker een goed boek onder te lezen, trap een balletje op het gras, luier loom langs het zwembad en tafel avondenlang op het terras…

To Do

  • In de directe omgeving is het strand en meer van Rouffiac.
  • In St. Yrieux la Perche is een zwemparadijs.
  • Grotten bewonderen in Tourtoirac en de grotten van Lacaux www.lascaux.fr.
  • Hautefort heeft een schitterend kasteel met een geweldig mooie tuin.
  • ’s Ochtends zijn op er diverse dagen van de week in de omgeving leuke markten.
  • Je kunt hier volop wandelen en fietsen, golfen, kanovaren, maar ook paardrijden.
  • St. Leon, Brive en de mooie sfeervolle binnenstad van Périgueux zijn het bezoeken waard.

Kortom: in deze omgeving is genoeg te zien en te beleven, of scharrel lekker rondom het huis…

Een vraag over dit adresje? Dit adresje reseveren?