Logeren in de Algarve!

In een schilderachtig decor van fruit-en olijfbomen, stralend blauwe luchten en ongekende sterrenhemels kun je hier heel fijn logeren in de drie sfeervolle huizen Casa Nêspera (4P), Casa Oliveira (6P) of Casa Cidro (4P) van Houses of Portugal…

Ontdek de Algarve, maar dan wel lekker weg van alle drukte, in prachtig gerenoveerde logeeradresjes die van alle gemakken voorzien zijn en ingericht zijn met oog voor detail. We stellen ze even aan jullie voor…(wanneer je Casa Nêspera, Casa Oliveira en Casa Cidro combineert kun je hier met 14 personen logeren en toch voldoende privacy te hebben! Andere combinaties zijn uiteraard ook mogelijk).

Casa Nêspera (4 personen)

Deze vrijstaande woning met privé zwembad voor 4 personen is gelegen op het platteland van de Algarve, in Estrela Montes, vlakbij het pittoreske Boliqueime. De landelijke ligging op het zuiden, tussen uitgestrekte velden vol met amandel-, johannesbrood-, sinaasappel- en olijfbomen maar met het vliegveld, bezienswaardige steden, dorpen en prachtige stranden binnen 15 à 30 minuten rijden, biedt rust en ruimte.

Casa Nêspera is een vrijstaande cottage met 2 slaapkamers en een badkamer. Er is een open woonkamer, die uitkijkt op de tuin en overloopt in een handgemaakte en volledig uitgeruste open keuken. Het huis heeft een heerlijk zonnig ruim terras op het zuiden met volop privacy en een privé zwembad met uitzicht op een boomgaard met fruitbomen.

De woning, geschikt voor 4 personen, biedt volop privacy en rust plus een hoog afwerkingsniveau. Alle vertrekken hebben airconditioning en er is vloerverwarming. Casa Nêspera is mede daardoor ook zeer geschikt voor verhuur in de wintermaanden, die in de Algarve erg mooi kunnen zijn.

Casa Oliveira (6 personen)

Deze cottage is gelegen op het platteland van de Algarve, in Estela Montes vlakbij Boliqueime. Landelijk gelegen, tussen uitgestrekte velden vol met amandel-, sinaasappel- en olijfbomen maar met het vliegveld, bezienswaardige steden, dorpen en prachtige stranden binnen 15 à 30 minuten rijden.

De cottage, geschikt voor 6 personen met een privé zwembad met fijne zonnebedden, parasols en kijkt uit op een boomgaard met in de verte prachtig zeezicht. Op het terras staat een grote eettafel voor lange avonden tafelen met vrienden en familie.

Er is een heerlijke tuingerichte woonkamer, een luxe en van alle gemakken voorziene keuken, drie slaapkamers met 2 badkamers. Alle vertrekken hebben airconditioning en vloerverwarming (voor de frissere wintermaanden). De handgemaakte keuken zijn volledig uitgerust en voorzien van o.a. een 4-pits inductieplaat, combimagnetron en Nespresso-machine.

Het woon- en keukengedeelte heeft grote glazen, openslaande deuren die rechtstreeks naar het buitengedeelte en zwembad leiden.

Casa Cidro (4P)

Deze cottage is gelegen op het platteland van de Algarve, in Estela Montes vlakbij Boliqueime. Landelijk gelegen, tussen uitgestrekte velden vol met amandel-, sinaasappel- en olijfbomen maar met het vliegveld, bezienswaardige steden, dorpen en prachtige stranden binnen 15 à 30 minuten rijden.

De cottage, geschikt voor 4 personen met een privé zwembad met fijne zonnebedden, parasols en kijkt uit op een boomgaard. Op het terras naast de gerestaureerde broodoven staat een eettafel voor lange avonden tafelen.

Er is een heerlijke tuingerichte woonkamer, een luxe en van alle gemakken voorziene keuken, twee slaapkamers met 2 badkamers. Alle vertrekken hebben airconditioning en vloerverwarming (voor de frissere wintermaanden). De handgemaakte keuken zijn volledig uitgerust en voorzien van o.a. een 4-pits inductieplaat, combimagnetron en Nespresso-machine.

Het woon- en keukengedeelte heeft grote glazen, openslaande deuren die rechtstreeks naar het buitengedeelte gerestaureerde broodoven en zwembad leiden.

Casa Cidro en Casa Oliveira zijn aan elkaar geschakeld, dus ook samen te huur!

Supermarkt/Boliqueime: 4 km * Loulé: 16 km * Restaurants: 1 km * Strand: 10 km * Golf (Vilamoura): 9 km * Vliegveld Faro: 29 km

Een vraag over dit adresje? Dit adresje reseveren?