Lekker genieten van de zee, uitwaaien op het strand, voor de kachel opwarmen of in de avondzon nog in de tuin nagenieten van de mooie dag? In het ‘Huisje van Hout’ in Noordwijk zijn alle ingrediënten aanwezig voor een superleuke vakantie in Nederland. 

Huisje van hout

Gelegen op een klein vakantiepark, net achter de duinen, staat dit Zweedse huis met 3 slaapkamers (6 persoons). Het strand is maar 15 minuten lopen en op 3 kilometer afstand vind je Noordwijk aan Zee.

Binnen is het heel sfeervol ingericht door Tamira, op alle details is gelet. Een gezellige kachel zorgt voor warmte en sfeer wanneer het fris is, de tuin biedt heerlijke plekjes om te zonnen en te lunchen. Immers: aan de kust schijnt de zon vaker dan in de rest van Nederland! Natuurlijk is er ook een volledig uitgeruste keuken.

Ook mag je gebruik maken van de 3 fietsen (waarvan 2 met kinderzitjes) en de BBQ… in de omgeving is genoeg te doen, lekker fietsen, Space-expo bezoeken en natuurlijk de bollenvelden. En een dagje shoppen & Musea in Leiden en Haarlem kan ook op de planning.

Voor meer info & inspiratie:

http://www.noordwijk.info

http://www.space-expo.nl

https://www.beachclubo.nl

http://www.strandclubwitsand.nl/mobile/index.php?site=1

Wanneer je wil boeken, moet je een beetje vooruit plannen. De reserveringskalender geeft namelijk veel “bezet” aan, tenzij je natuurlijk net het geluk hebt dat er een annulering is 🙂

Een vraag over dit adresje? Dit adresje reseveren?