Hoe leuk is het om uit te kijken naar een vakantie! Hoe was het ‘echte’ Villa Annabelle…(voor 8-14 personen in Winterberg)?

Bij binnenkomst lijkt het bijna exact op de foto’s van de website, maar eigenlijk nog beter! De villa is ruim, luxe, sfeervol en authentiek en buiten in de tuin is het groot en zonnig. De kinderen weten de kingsize trampoline gelijk te vinden in de 100 meter tellende tuin.

De ontvangst door de gastvrouw is zeer warm en geeft gelijk een gevoel van thuiskomen. De bedden zijn heerlijk, sommige kamers hebben een eigen douche op de kamer en wastafels zijn er bijna overal. In totaal zijn er 6 slaapkamers (14 personen!)! De keuken heeft werkelijk alles en is zeer goed uitgerust met alles wat je maar te wensen hebt in een moderne keuken.

Extra

In het huis is er niet alleen een heerlijke speelkelder met dart bord, tafelvoetbaltafel, sjoelbak en knutselspullen. In het huis liggen ook heerlijk veel tijdschriften, kookboeken, interieurboeken en films zijn zelfs aanwezig. We hebben met de pubers heerlijk de film ‘Hair’ gekeken. Gelukkig wisten wij niet meer hoe de film af liep en de term hippie hebben we wel even uit moeten leggen 🙂

Omgeving

Helemaal achterin de tuin kun je via het hekje naar het voetbalveld van de lokale club en op kunstgras even een partijtje spelen. Zwemmen in het binnenbad dat ietsje verder  ligt (2,- Euro per kind, 30 graden bad met badmeester) is ook mogelijk. Eind mei is ook het buitenbad open, tevens loopt er een leuk riviertje waar je in de zomermaanden wel even in kunt spelen. Als je wilt wandelen loop je gewoon verder! De stoeren onder ons hebben een prachtige wandeling gemaakt en Fort Fun is 20 minuten rijden. In de winter is dit natuurlijk een prachtige plek om de ski-gebieden op te zoeken.

De bakker zit naast het huis, waar je ook je eieren en jam kunt kopen! Dit vakantieadres is het terug komen waard en gezamenlijk hebben we het een dikke 8+ gegeven!

Tip van de eigenaar: Dit huis is vaak al verhuurd, dus op tijd reserveren!

Een vraag over dit adresje? Dit adresje reseveren?