Over mij

Ik ben altijd op zoek naar die éne geweldige plek, met dat heerlijke bakkertje op loopafstand, een boerenmarktje op woensdag en dat ene afgelegen strandje! Dat éne vakantieadres vinden is het leukste wat er is én in het echt zijn mijn gevonden vakantieadressen nog mooier!

Ik ben er gek op om op reis te gaan met mijn gezin (2 kids), lieve familie en leuke vrienden. Zonde om al die mooie en fijne plekken niet te delen en daarom ben ik begonnen met deze blog, om te inspireren en jou mee te laten genieten van al mijn vondsten! Want iedereen verdient een fantastische vakantie!

Vakantiehuisinspiratie verzamelt kleinschalige en authentieke vakantieadressen in Europa! Op mijn blog staan de nieuwste ontdekkingen, toekomstige reisplannen en vakantieadressen waar ik (als het even kan) persoonlijk geweest ben. Geen grote vakantieparken, hotels en campings, maar kleinschalig en met oog voor detail ingericht…

Naast vakantiehuisinspiratie ben ik ook eigenaar van Studio van Ilse! Studio van Ilse schrijft pakkende creatieve teksten, maakt persoonlijke logo’s en huisstijlen, ontwerpt op maat websites en helpt je verder om je social media kanalen in te richten met de juiste look & feel.

Verder ben ik gek op blauwe jurkjes, eet ik graag avocado’s & struin ik graag vintage marktjes af…

Veel (vakantie)inspiratie!

Ilse Steenbrink

BewarenBewaren